Бракоразводен адвокат с дългогодишна практика

Адвокат Бисера Тошева е вписана в Адвокатската колегия през 2002 година и практикува в сферата на семейното право. Адвокатът предлага правни консултации по всички казуси, свързани с развод, брачни договори, поделяне на родителските права след развод и всички въпроси, които вълнуват клиентите ѝ. Тъй като обикновено това е тежък период за тях, тя работи с необходимото индивидуално отношение, като се стреми да изпълни всички техни изисквания. Правната консултация с професионалист ще ви спести много грешки, пари и нерви.

Принципи на адвокатска кантора Експресконсулт

При извършването на своята работа, целият екип на адвокатска кантора Експресконсулт се води от следните принципи:

  • Прозрачност и комуникация с клиента – ще бъдете информирани за всичко, което се случва по делото ви, както и за това дали е необходимо да присъствате в съда, за дати, срокове, документи и т.н.
  • Коректност в отношенията с клиентите, институциите и съда.
  • Прецизност и компетентност – благодарение на богатия си практически опит като бракоразводен адвокат, натрупаните през годините знания и непрекъснатото професионално развитие, адвокат Бисера Тошева предлага компетентно изпълнение на поетите задължения и справяне с различни правни казуси.
  • Конфиденциалност и спазване на строга професионална тайна между адвокат и клиент – през целия процес на съдебното производство и след това.
  • Ефективност и бързина на изпълнение на юридическите услуги, съобразяване изцяло с желанията на клиента и неговите очаквания за изхода на делото.

Бракоразводното право изисква работа с много професионализъм, такт и коректно отношение. Поверете извършването на юридическите услуги в областта на семейното право на добър бракоразводен адвокат като Бисера Тошева, който да се отнесе с необходимото внимание и да прояви лично отношение към защитата на вашите интереси.