КОМПЛЕСНАТА НИ УСЛУГА ВКЛЮЧВА:

  • БУЛСТАТ – НОИ – ДАНЪЧНА РЕГИСТРАЦИЯ!
  • Получавате всички документи, които са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ при първоначална регистрация!
  • ПОЛУЧАВАТЕ компетентна безплатна консултация за избор на фирма и ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ ДО ЗАПОЧВАНЕ НА ДЕЙНОСТТА на ФИРМАТА ВИ!
  • ДДС регистрация в НАЙ-КРАТКИ СРОКОВЕ!

ЗА ВРЪЗКА С НАС: тел. 0898/24 19 77; 052/64 30 92, гр. Варна, ул. Княз Николаевич 6, вх. Б / Червеният площад /

Регистрация на фирма ЕООД и ООД – само за 2 часа подготвяме и подаваме всички необходими документи пред АПВ.

юридически регистрации на фирмиНАШИТЕ ПРЕДИМСТВА СА:

1. СПЕСТЯВАМЕ ВРЕМЕ И ПАРИ !!! БЕЗ ДА ЧАКАТЕ НА ОПАШКИ В ИНСТАНЦИИТЕ и без да ходите до Агенция по вписванията и съда. Ние го правим вместо Вас! Ще съставим и подадем необходимите за регистрация документи ИЗГОДНО, САМО ЗА 1 ЧАС.

2. ПОЛУЧАВАТЕ БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ ПО ВЪПРОСИ ЗА ВАШИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ПРИ СТАРТИРАНЕ НА ДЕЙНОСТТА ЗА НАЙ-ПОДХОДЯЩАТА ЗА ВАС И ВАШАТА ДЕЙНОСТ ФИРМА. ТЕЗИ АСПЕКТИ ИМАТ ВАЖНО ЗНАЧЕНИЕ ЗА ДА НЕ СЕ ДОПУСНЕ НАЛАГАНЕ НА ГЛОБИ ИЛИ ПРОПУСКАНЕ НА СРОКОВЕ.

3. Получавате ПЪЛЕН набор от документи и удостоверение за актуално състояние с БУЛСТАТ – НОИ, ДДС и отразени всички обстоятелства за Вашата фирма.

4. СЪСТАВЯМЕ ДОКУМЕНТИТЕ НЕОБХОДИМИ за банката и за откриване на набирателна сметка на ВАШАТА ФИРМА, ако това е необходимо!

5. Ще Ви съпроводим до НОТАРИУС ЗА ЗАВЕРКА на необходимите документи за Вашата регистрация! Свържете се с нас на тел. 089/8241977 и 052/643092 !

Извършваме бързи промени в търговския регистър, промяна на адрес, управител, сътружници, продажба, прехвърляне на дялове и фирма. Преобразуване, регистрация на фирма с чуждестранно участие! ЩЕ ПОЛУЧИТЕ компетентна консултация от адвокати. РАБОТИМ КОРЕКТНО И ПРОФЕСИОНАЛНО!

НИЕ ЩЕ НАПРАВИМ ПЪРВИТЕ СТЪПКИ ВМЕСТО ВАС! Най-добре можем да Ви помогнем, като се свържете с нас и ни споделите Вашите идеи и цели, които желаете да постигнете! Освен с коректно отношение и разбиране към Вашите проблеми, ние можем да Ви предложим ДОСТЪПНИ И ИЗГОДНИ ЦЕНИ!